La Jove Confraria del Cava va investir dissabte al vespre el jugador d’hoquei patins Pau Bargalló com a Jove Confrare d’Honor, en la investidura Tardoral que l’entitat va celebrar a la seu de la Confraria del Cava, a Torre Ramona (Subirats).

El president de l’entitat, Rubén Pedregosa va presidir l’acte en què es va reconèixer la brillant trajectòria del jugador sadurninenc de 23 anys, que actualment milita a les files del F.C. Barcelona, i que el passat setembre es va proclamar campió dels primers Roller Games de la història que es van jugar a Nanging. Bargalló es va formar en les categories inferiors del CE Noia, on es va proclamar campió de Catalunya i d’Espanya sent el jugador de referència. L’estiu de 2014, Bargalló va decidir canviar de club i va signar per dues temporades amb el Hoquei Club Liceo, on va compartir equip amb el seu germà Jordi Bargalló. En la segona i última temporada a l’equip gallec, el jove mig va aconseguir 29 gols a l’OK Lliga i 7 a Europa.

Abans de nomenar els nous membres de l’entitat bàquica, el seu president, Rubén Pedregosa, va apuntar que l’entitat ha volgut canviar els darrers anys la seva estratègia de promoció, amb la intenció d’expandir la seva feina per tot el territori català. Pedregosa, fent servir paraules del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va dir que “venen temps difícils” però va recordar als més de 160 assistents a l’acte que “el cava és un bon producte que no té res a envejar als seus competidors. Estem a l’alçada”.

Joves Confrares de Mèrit
A més d’investir a Pau Bargalló com a Jove Confrare d’Honor, els Joves Confrares també van reconèixer durant l’acte diferents personalitats de la societat catalana com a Joves Confrares de Mèrit. Es tracta de Demos Bertran, Wine Consultant & Educator Formador Homologat en Cava Sherry Master; el xef Borja Lopez; Núria Escalona, instagramer gastronòmica i editora de @gastrotalkers; Virginia Antonín, periodista i instagramer gastronòmica; el fotògraf Jaume Vilaseca; Josep Samsó, assistant winemaker, i el restaurador David Cruces.

Pintor-bis

Una de les novetats de l’acte va ser la presència d’un pintor que va pintar un quadre en directe, i que es va sortejar entre els assistents al final del sopar. Els diners que es van recaptar amb la venda de tiquets per al sorteig es destinaran a la Marató de TV3.

FER UN COMENTARI