El 5 de 8 torna a ser dels Nens

0
277

Els Nens del Vendrell es van treure dissabte a la tarda un fantasma de sobre. Van descarregar a Reus, en la diada de la Misericòrdia, el seu segon 5 de 8 d’enguany, dos mesos després del primer. L’havien assolit per la diada de Santa Anna, la millor manera d’encetar la seva festa major, però deu dies després la canalla els va jugar una mala passada a Llorenç en desmuntar no només aquest intent, sinó també el de torre de 8 amb folre i el de pilar de 6. Ara, després de la miniaturada del mes d’agost, els Nens han anat tornant a recuperar sensacions, castells, i ja s’han tornat a fer tant amb la torre de 8 amb folre, com amb el 5 de 8 i el pilar de 6.

Dissabte, a la plaça del Mercadal reusenca, els vendrellencs estaven segurs de les seves possibilitats i van obrir plaça justament amb la “catedral”. Un castell segur, amb el tremolí normal, que van completar sense complicacions.

Novena torre de 8 folrada
A partir d’aquí, bufar i fer ampolles: la tercera torre de 8 folrada postvacances (i vuitena completada enguany, més una carregada), l’enèsim 4 de 8, que s’hauria de veure aixecat un pis per la Fira, i el vano de 5 per acabar.

A la mateixa plaça, els Xiquets de Reus van bastir el 5 de 8, la torre de 8 amb folre, el 3 de 8 i el vano de 5, mentre que els Castellers de Terrassa van carregar el 3 de 9 amb folre i van descarregar el 4 de 8, el 7 de 7 i el pilar de 5.

FER UN COMENTARI