Després de perdre a casa 1-2 en l’anada de 32ns de final, el CE Noia Freixenet tenia tots els números per quedar eliminat de la Copa CERS a la primera de canvi. I així va ser. Més sorprenent va que ser que l’altre equip penedesenc, el Moritz CE Vendrell, també hi quedés fora, ja que havia tret un bon empat a la pista del Viareggio i la tornada era a casa.

El CE Vendrell perd a casa
El CE Vendrell va perdre 2 a 5 amb el Viareggio i, per tant, l’empat a tres de l’anada en pista italiana va acabant no servint de res. El partit va ser intens, amb força gols. Al minut 10 els locals ja dominaven 2-1, amb gols de Jordi Ferrer al minut 3, empat al cap de poc, i nou avançament de Roger Rocasalbas de xut llunyà. A un minut per al descans, Xavi Costa va fer el 2-2. Al segon temps, tots els gols van caure de la banda italiana, malgrat haver-hi moltes ocasions a banda i banda de la pista. Hi va haver emoció fins a manca de dos minuts per acabar el partit, quan els forans van sentenciar amb el 2-4.

5-8, resultat de l’eliminatòria
El Noia es desplaçava a la pista del Follonica sense gaire esperances i va acabar perdent per 6-4, però mantenint el to fins al final. A principis de segon temps, Sergi Aragonès igualava el gol inicial dels locals. Amb 2-1, Ferran Rosa va tenir ocasió de tornar a empatar de bola parada, però d’aquí ja va arribar el tercer italià, tot seguit el segon penedesenc obra de Nil Roca, abans que el Follonica es distanciés fins al 5-2. Amb tot, el Noia va reaccionar amb gols d’Aleix Esteller i Nil Roca, a quatre minuts pel final. El sisè gol local va arribar a les acaballes del partit.

L’hora del CP Vilafranca
Ara, doncs, ja només queda el Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi en competició europea. En ser finalista l’any passat de la CERS, s’ha saltat la primera ronda. En setzens de final jugarà amb el Joventud de Viana, amb partit d’anada el dia 17 a Portugal i la tornada el 14 de gener al poliesportiu de Vilafranca.