Ajornem el viatge de tres brigadistes a Nicaragua

0
158

Recentment l’Associació Amics de Puerto Cabezas vam celebrar l’assemblea anual de socis i sòcies per valorar la memòria de l’any passat i com treballar en el present. Un any més vam fer la convocatòria de beques per a tres persones dins el projecte Maletes Pedagògiques-3, amb el compromís de fer tallers a cinc escoles de Vilafranca i cinc de Bilwi. El tema conductor ha estat la música i les tradicions de cada municipi.

Segurament alguns haureu vist a través dels mitjans que Nicaragua està sota una “revolta popular”, com uns l’anomenen, amb més de cent persones mortes, centenars de detingudes, talls de carreteres (“tranques”), manifestacions d’uns i altres. Aquesta situació ens ha fet ajornar els viatges dels tres brigadistes que s’havien previst pel proper mes de juliol.

S’acorda renovar la junta directiva i en Marc Nicolàs seguirà com a president.

Des de l’Associació volem manifestar la nostra preocupació pels fets que estan succeint a Nicaragua amb una greu repressió governamental i vulneració dels drets humans segons diferents observadors internacionals.

Aquest agermanament va sorgir a partir del suport del poble de Catalunya a la revolució sandinista a partir del 1979, i per les relacions d’amistat i cooperació que hem anat teixint al llarg dels anys, col·laborant amb diversos governs regionals i municipals. Només podem dir que estem decidits a seguir treballant conjuntament per intercanviar solidaritat mútua, decideixi el que decideixi el poble de Nicaragua.

Associació d’Amics de Puerto Cabezas
Vilafranca del Penedès

FER UN COMENTARI