Alumnes de 1r d’ESO de l’Institut de l’Alt Foix guanyen un concurs de NeuroArt

0
945

La Universitat de Barcelona, a través de l’Institut de Neurociències, ha organitzat per primer cop el Concurs de NeuroArt, un projecte de divulgació científica que demana als infants i joves que creïn representacions artístiques del sistema nerviós: estructura, funcions i plasticitat.

En un principi, membres de l’Institut de Neurociències de la UB van fer una ponència sobre el sistema nerviós als centres educatius seleccionats. Després, cada escola va treballar per grups en l’elaboració de representacions artístiques dels conceptes explicats i es va seleccionar un grup perquè representés la classe en la final del concurs. L’alumnat de l’Institut de l’Alt Foix, de Sant Martí Sarroca, va fer treball interdisciplinari d’Educació visual i plàstica, Ciències de la naturalesa i Tecnologia, coordinat pel professorat corresponent.

Finalment, els grups seleccionats van exposar els seus treballs a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, i es van escollir els diferents guanyadors per categories. El grup de 1r d’ESO de l’Institut de l’Alt Foix va obtenir el primer premi en la categoria de la seva edat.

FER UN COMENTARI