La Bisbal serà seu de la Trobada Nacional dels Tres Tombs

0
337
Neus Lloveras, va pronunciar el pregó inaugural.

La Bisbal va acollir dijous de la setmana passada l’acte inaugural de la temporada dels Tres Tombs, que durant quatre mesos se celebrarà en diversos municipis de Catalunya. L’alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras, va ser l’encarregada de protagonitzar el pregó d’aquest 2018, en el qual va destacar la necessitat de “reformular i renovar la festa perquè no s’associï al passat sinó al present i al futur”.

A més d’acollir el tret de sortida, la localitat baixpenedesenca també serà seu de la Trobada Nacional dels Tres Tombs, que tindrà lloc el proper 6 de maig i servirà per cloure la temporada traginera. Durant la jornada es durà a terme la presentació oficial del Decàleg dels Tres Tombs, un document que la federació catalana porta elaborant des de fa més de dos anys i que ha de servir per orientar i unificar els criteris de les celebracions arreu del territori.

25 anys de Tres Tombs
a La Bisbal El fet que la Bisbal hagi estat el municipi escollit per acollir la Trobada Nacional no ha estat casual. I és que aquest passat 2017 la localitat va recuperar la celebració de la festa coincidint amb el seu 25è aniversari. La festa es va celebrar per primera vegada al municipi l’any 1992 i es va mantenir de manera ininterrompuda fins al 2010, any en què es va deixar de fer. L’any passat, coincidint amb l’efemèride del quart de segle, l’Ajuntament va decidir recuperar-la.

FER UN COMENTARI