Els Bordegassos aixequen el 3 de 8 a Sabadell

0
524

Els Bordegassos de Vilanova segueixen encadenant castells de vuit descarregats i ho fan amb una placidesa que feia molts anys que no exhibien. Diumenge a Sabadell els de la camisa groc terrós van descarregar el 3 de 8 i el 4 de 8, que van acompanyar d’un 5 de 7 que voldran aixecar un pis en alguna de les diades que els resten per tancar temporada.

Aquest cop el 3 de 8 va ser el castell de sortida. La confiança que hi tenen és total i ja comencen a incorporar-hi rotacions al pom de dalt. Amb bones mides, bon ritme i mantenint-lo sempre sota control, és el quart de la temporada i porten tres actuacions consecutives aixecant-lo. Van seguir amb un 4 de 8 també amb debuts a dalt, concretament de l’enxaneta (la quarta que enguany ha fet l’aleta del carro gros vilanoví), i amb quatre segons diferents dels que havien parat minuts abans el 3 de 8. Era el desè 4 de 8 descarregat de l’any.

En tercera ronda els de la capital del Garraf van optar pel 5 de 7, amb tronc de 5 de 8 sense ter-ços, que va servir per anar rodant canalla, tronc i encaix amb la pinya, en vistes al que seria fer un salt de qualitat immens. “Un pis més, un pis més” va ser el càntic de tota la colla després de completar-lo. Van acabar la diada amb el vano de 5.

Els Castellers de Sabadell van completar el 3 i el 4 de 9 amb folre i el 7 de 8, i els Xics de Grallers van bastir el 3 de 8, la torre de 7 i el 4 de 8.

FER UN COMENTARI