La Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes va acollir divendres una   nova edició de La Nit de l’Empresa, en el decurs de la qual la Federació d’Empresaris del Gra  Penedès (FEGP) va lliurar els premis anuals a les millors iniciatives empresarials.

Casa Ametller es va endur el Gran Premi FEGP 2018, que l’acredita com a empresa de l’any de la regió grandpendesenca. El palmarès el van completar les empreses AKO Electromecànica (en la categoria d’Innovació); Canopack i Endutex (totes dues en l’àmbit de la indústria), caves Vilarnau (turisme), Òpera Joiers (comerç) Incognos (nova creació) Sorea (Medi ambient), Deixalles i Transports A. Plaza (internacionalització) i Futureco Bioscience i Fundació Sant Antoni Abat (totes dues en l’apartat de compromís social).

Els guardons van ser lliurats per l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, la directora general d’Indústria, Àngels Chacón, el director general de Turisme, Octavi Bono, el president de la FEGP, Martí Sistané, i el president adjunt, Santi Carda.

Al llarg de la nit, Dones d’Empresa i Joves d’Empresa també van lliurar els seus respectius reconeixements anuals. Rosa Becerro, de FIB Assessors, de Vilafranca, va ser guardonada com a Premi Estela Dona Emprenedora, mentre que Albert Soler, promotor de Scaparium, de Vilanova, va rebre el premi Jove Emprenedor.

També es va fer un reconeixement especial a les empreses que aquest 2018 han complert aniversaris rodons: Comepack Ibérica, Formació i Treball, Futureco Bioscience i Serveis Mèdics Penedès, pel seu 25è aniversari; Metalúrgica del Penedès, pels seus 75 anys de trajectòria, i la Fundació Privada Sant Antoni Abat, pel seu centenari.

L’acte va aplegar prop de 400 empresaris, directius i representants institucionals de tota la vegueria Penedès.

FER UN COMENTARI