El CE Vendrell cau eliminat als penals en quarts de final de la Copa

0
1381

La sort ha donat l’esquena aquest dijous a la tarda al Moritz CE Vendrell en el partit inaugural de la Copa del Rei d’hoquei patins. Els vendrellencs han tingut contra les cordes fins a l’últim moment el poderós Vic: guanyava per dos gols a manca de dos minuts per acabar el partit (4-2) i ha rebut dos gols a les acaballes del matx, el darrer dels quals, el de l’empat, a manca de 16 segons per acabar el temps reglamentari. Després hi ha hagut pròrroga, sense gols, i finalment els osonencs han passat a quarts gràcies a la seva millor efectivitat a la tarda de penals (1-4).

A la primera part només el Vic ha pogut marcar (0-1). A la represa, però, el CE Vendrell ha anotat quatre gols, amb dos de Roger Rocasalbas i dos més d’Eloi Mitjans, i tenia el partit a la butxaca, però el Vic ha pogut empatar (4-4). L’equip del Baix Penedès ha quedat finalment eliminat a quarts de final per un global de 5-8.