CE Vendrell i Patí Vilafranca es fan forts fora de casa

0
1095

El Moritz CE Vendrell va guanyar dissabte 3-4 a la pista del cuer, l’Igualada, en el que representa la seva primera victòria fora de casa de la temporada. També el Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi es va endur els tres punts de la pista del Lloret (2-3).

Als primers minuts del partit, el Vendrell no va estar còmode i els anoiencs van sorprendre en situar-se 2-0. Però els baixpenedesencs van saber espolsar-se la pressió i donar-lo la volta al marcador, primer escurçant distàncies encara en el primer temps (minut 16, amb dol d’Edu Fernández), i ja a la segona part amb dianes de Francesc Gil (26’) i Eloi Mitjans (30’). Els locals encara van tornar a empatar però al minut 34 Xixi Creus va acabar amb la seva sequera de gols de falta directa i va fer el gol definitiu.

El Vilafranca va recuperar-se de la dolorosa derrota a casa davant l’Alcoy amb una victòria a la pista del Lloret, una de les revelacions de la temporada. A més, de moment està fent millor paper lluny de la Poliesportiva i se sap sobreposar a les derrotes de casa traient or lluny de Vilafranca. A Lloret va començar perdent (1-0 i 2-1), però primer Gerard Cusachs, que s’està consolidant a marxes forçades, i després Marc Palau, van permetre arribar al descans amb empat al marcador. A la represa (33’), Jordi Galán va marcar el definitiu 2-3 en una bona acció personal i el Patí va saber aguantar el joc i el marcador fins al final. Dues faltes directes errades haurien pogut ampliar el marcador.