El CE Vendrell queda finalment fora de la Copa del Rei

0
1355

El CE Vendrell va perdre diumenge al migdia per 4-6 amb el Girona en la darrera jornada de la primera volta de l’OK Lliga i queda fora de la Copa del Rei en situar-se en la vuitena posició de la classificació parcial. Jugaran la Copa els set primers classificats a l’equador de la lliga, més l’equip amfitrió, que és el Lloret.

Al Vendrell només li valia la victòria per classificar-se, i a més ho havia de fer davant d’un rival directe. És a dir, el partit de diumenge determinava qui dels dos jugaria la Copa. L’empat no servia als penedesencs, ja que la diferència de gols li anava en contra.

Des del primer moment, els gironins van estar més encertats. A mitjan primera part ja dominaven 0-2 i sempre durien la batuta del partit. El Vendrell ho va intentar tot per retallar distàncies en el marcador i mirar de remuntar el resultat advers, però l’equip gironí va aguantar bé l’ofensiva local i va marcar en moments claus del partit, arribant a tenir tres gols d’avantatge. L’1-2 i el 2-3 amb què va acabar el primer temps va ser el més a prop que va estar en el marcador. Ja a la segona part, els visitants van arrencar amb dos gols gairebé seguits (2-5) que sentenciaven el partit. Cristian Rodríguez (3) i Jordi Ferrer serien els golejadors d’un CE Vendrell que va comptar en tot moment amb el suport a la graderia de l’afecció vendrellenca, Orgull Roig i Negre i Grada Jove.

Un gran Noia empata a la pista del Baerça
Un gran CE Noia Freixenet va treure un punt molt valuós a la pista del FC Barcelona, on va empatar a dos, i es manté quart. L’equip penedesenc que sí serà a la Copa va igualar en dues ocasions el gols que havia marcat el sadurninenc Pau Bargalló per al club blaugrana, al primer temps mitjançant Arnau Xaus i a les acaballes del partit, en el darrer minut, amb Aleix Esteller.