El CE Moritz Vendrell ha tret un magnífic empat de la pista del Viareggio en el seu debut d’enguany a la CERS europea i per tant, l’eliminatòria de setzens de final es decidirà en el partit de tornada del 26 de novembre al Vendrell. Els vendrellencs han començat bé, amb gol inicial de penal d’Eloi Mitjans, però abans del descans els italians li han donat la volta al marcador. A la represa, Jordi Ferret ha tornat capgirar el resultat, en aquest cas a favor del CE Vendrell, amb dos gols en dos minuts. El Viareggio només ha pogut empatar a manca de 4 minuts per acabar i de penal (el segon que transformaven), mentre que Club d’Esports no ha tingut encert en la pena màxima xutada en el darrer minut. Empat a tres, doncs, que és un bon resultat.

El Noia perd a casa

El CE Noia Freixenet, en canvi, ha tornat a caure (1-2) a l’Ateneu i en aquest cas en un partit transcendent, davant del Follonica italià. L’equip de Sant Sadurní ho tindrà molt complicat per passar a vuitens de final de la CERS. En un partit molt disputat, Ferran Rosa ha estat el primer d’obrir la llauna, amb gol de penal a l’inici del segon temps. Però el Follonica n’ha marcat dos i s’ha endut més de mitja eliminatòria cap a Itàlia.

Empat del Vilafranca en el debut d’Àngel Rodríguez

Per la seva part, en partit de la vuitena jornada de l’OK Lliga d’hoquei patins, el Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi només ha pogut treure un empat a 4 en el seu partit contra el Girona. A manca de sis minuts i mig vencia 4-2, però els gironins han pogut igualar en partit disputat a la Poliesportiva. És un mal resultat ja que el Girona és un hipotètic rival directe en la lluita per la salvació. Els gols penedesencs han estat obra de Marc Vázquez, Àngel Rodríguez, Joan Vázquez i Marc Palau. El més destacat del matx, no obstant, ha estat el retorn a les pistes d’Àngel Rodríguez després de complir els dos anys de sanció per dopatge, quan jugava amb el Vendrell. Rodríguez està cridat a ser una peça clau del Patí Vilafranca.