El Museu del Ferrocarril de Vilanova acull aquest dissabte una nova edició del Fes’t-hi, el Festival d’Hivern de Cerveses Artesanes. Aquesta és la setena edició d’una mostra que s’ha anat consolidant en el panorama cerveser català, ja que és l’única que té lloc a l’hivern i que està especialitzada en cerveses d’aquesta temporada.

Enguany hi participaran una vintena de productors que oferiran un centenar de cerveses artesanes diferents. La majoria de cerveseries són locals, però també es comptarà amb la participació d’un convidat estranger, en aquest cas, els italians Birra Mastino, de Verona. Com cada any l’accés a la fira, que obrirà de 12 del migdia fins a mitjanit, és gratuït i per degustar les cerveses caldrà comprar el got del Fes’t-hi, que tindrà un cost de 2 euros. També hi haurà una àmplia oferta gastronòmica de productes locals.

A 1/4 de 2 se celebrarà un maridatge guiat a càrrec dels sommeliers cervesers Guillem Laporta i Kike Ojanguren, de l’espai de tast Homo Sibaris i Asturias, País de Quesos, respectivament. Per aquesta activitat, que té un preu de 10 euros, cal inscripció prèvia al punt d’informació del Fes-t’hi. També s’oferirà entrada gratuïta als exteriors del Museu del Ferrocarril fins a 2/4 de 7 de la tarda.

El Fes-t’hi és organitzat per l’Associació Singlot, entitat vilanovina que té per objectiu promoure la cultura de la cervesa artesana i el producte de proximitat.

FER UN COMENTARI