El cava Cossetània Brut, de Castell d’Or, ha estat distingit com a millor escumós jove de Catalunya del 2016. Així es va donar a conèixer divendres a l’Auditori de Vilafranca en el marc de la gala de lliurament dels Premis Vinari, uns guardons que van néixer fa quatre anys amb la voluntat de donar a conèixer els vins i caves elaborats al país.

Aquest, però, no va ser l’únic guardó que es va endur el celler vilafranquí. Altres dos caves de la gamma Cossetània van ser distingits. Es tracta del Cossetània Gran Reserva 2011, que va merèixer el Premi Vinari de Plata en la categoria d’Escumosos Gran Reserva, i de Cossetània Gran Reserva 2007, que va obtenir un altre Vinari de Plata en Escumosos Antigues Reserves.
Aquest 2016 s’han presentat als Premis Vinaris un total de 850 vins i escumosos, només 200 dels quals van arribar a la final. D’aquests 200 finalistes, s’han donat premis en 12 categories diferents: vins blancs, rosats, negres amb i sense bóta i escumosos amb diferents mesos de criança.

Els reconeixements assolits en aquest certamen posen de manifest la gran tasca que Castell d’Or està fent per oferir productes d’alta qualitat i d’acord a les tendències del mercat. Castell d’Or és una empresa fundada per vuit cellers cooperatius de Catalunya de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Alt Camp, Tarragonès i la Conca de Barberà que elabora i comercialitza vins, caves i olis de diferents denominacions d’origen de Catalunya.

FER UN COMENTARI