CP Vilafranca: encara hi ha esperança

0
1782
El Cafès Novell CP Vilafranca, després de tres empats i una derrota , començava el tram més complicat de la temporada dissabte a la pista del Reus, segon a l’OK Lliga, i sorprenentment s’enduia els tres punts (3-5). A la capital del Baix Camp hi començava una primavera diabòlica que el farà enfrontar-se consecutivament als quatre primers: ara toca el Vic, després el Barça i finalment el Liceo. Per seguir amb Vendrell, Lleida i Voltregà, tots de la part alta de la classificació. Ho té, doncs, costerut per evitar el descens (està empatat a punts amb el tercer per la cua), però si pot guanyar el Reus, tot és possible.
A Reus, el partit va ser igualat i vibrant. Només en l’1-0 els locals es posaven per davant. Després, Àngel Rodríguez en desviar un xut de Jordi Galán i Joan Vàzquez al contraatac capgiraven un partit que va tenir un final de la primera part boig, amb estocades a banda i banda i empat a tres final. Vàzquez faria el tercer vilafranquí. A la represa, de seguida Rubén Fernández feia el 3-4 de xut a l’escaire i el Patí aguantaria i aguantaria tota la segona part les envestides reusenques, fins que amb un jugador menys, el Patí es tancaria defensant la porteria i el Reus canviaria el porter per un jugador de camp per intentar forçar l’empat. Però com li havia passat al Vilafranca la setmana passada a Girona, no hi va sortir bé i va ser el Patí qui faria el cinquè a porta buida, obra de Marc Palau.
L’anècdota: en acabar el partit, un dels herois del Vilafranca, el porter David Arellano, s’emparrava a la graderia per demanar la mà de la seva promesa, que li va donar el sí.
El bon resultat del CP Vilafranca va arribar acompanyat de resultats gens favorables per als seus interessos i també sorprenents; victòries a domicili de tots els seus rivals directes: Liceo – Manlleu (3 – 5), Voltregà – Igualada (1 – 3) i Caldes – Girona (1 – 0).
En el derbi penedesenc de l’OK Lliga el CE Moritz Vendrell es va imposar clarament al CE Noia Freixenet 6 – 2. Els vendrellencs han dominat un partit en què a la mitja part ja guanyaven per 3 -0 i que s’han arribat a col·locar 6 – 0, només maquillant el marcador Humberto Mendes i Aleix Esteller en els últims minuts. Els golejadors locals van ser Roger Rocasalbas (2), Eloi Mitjans (2), Edu Fernández i Francesc Gil.