El CP Vilanova salva la categoria en derrotar in extremis el Barça B

0
1504

El CP Vilanova es va imposar al Barça B en la darrera jornada de la lliga d’hoquei patins de Primera Divisió Nacional i ha salvat in extremis la categoria. Els vilanovins guanyar dissabte a la nit per 5-2 en partit disputat al pavelló de les Casernes que era un cara o creu per a tots dos. Al Vilanova només li valia la victòria per evitar caure a Primera Nacional Catalana; el filial del FC Barcelona encara podia empatar.

En un pavelló ple de gom a gom, els locals van començar el partit perdent però van reaccionar ràpidament, al cap de mig minut van igualar mitjançant Roger Riba i abans del descans ja dominaven 3-1, amb dues dianes de Garrido. A mitja segona part el Barça B va retallar distàncies i va pressionar molt buscant l’empat fins que a manca de 5 minuts per acabar David Aguilar va fer el quart aprofitant la superioritat numèrica per una targeta blava als blaugranes; en el darrer minut, el mateix jugador faria el cinquè i certificaria la permanència a la segona categoria estatal.