Votarem. Ho tenim molt clar. Aquesta revolta democràtica que estem fent no té aturador. Per moltes traves que ens posin, votarem. Per molts escorcolls que facin, votarem. Per moltes detencions que hi hagi, votarem. Per molt que persegueixin les urnes, votarem. No tenim cap por i no hi ha marxa enrere.

Votarem perquè tenim un poble amb una força imparable que està decidit a exercir el seu dret a decidir, i que defensarà fins al final, de manera pacífica i multitudinària, la democràcia i la llibertat. Un poble que respon massivament a les agressions de l’Estat Espanyol, a l’estat de setge policial, a les detencions, als escorcolls, a l’atac constant a les institucions catalanes, a la suspensió de facto l’autogovern de Catalunya, al cop d’estat, a la vulneració dels drets fonamentals … amb urnes, somriures i clavells.

El dia 1 podem decidir si volem democràcia o volem repressió. Podem decidir quedar-nos on som i seguir a mans del partit més corrupte d’Europa o podem decidir que volem mirar endavant i construir un país nou i millor, amb més justícia, amb democràcia, amb més igualtat i oportunitats. Podem decidir si volem seguir dins un estat amb un dels nivells d’atur més alts d’Europa i sous precaris, o volem una República pròspera que generi ocupació i salaris de qualitat.

És l’hora de sortir del NO i dir SÍ a la democràcia i a la llibertat d’expressió. Sí al futur i a les oportunitats. El referèndum és la única garantia de canvi. La tria és fàcil. El dia 1 d’octubre … o Rajoy o República.

Mònica Hill i Giménez
Regidora d’ERC a Vilafranca

FER UN COMENTARI