Dr Calypso, La Casa Azul, Els Catarres, Fundacion Tony Manero i Joan Dausà, a l’FM de Vilafranca

0
1557
El quintet administrador va presentar el cartell musical de l'FM dissabte en un ace obert celebrat al restaurant CIM de la muntanya de Sant Pau.

El quintet administrador de la Festa Major de Vilafranca va presentar dissabte, en un acte celebrat al restaurant CIM de la muntanya de Sant Pau, el cartell musical de la Més Típica 2018. Un cartell eclèctic en estils que pretén satisfer tots els gustos musicals.

Joan Dausà, que acaba d’estrenar nou àlbum, Ara som gegants, i Miquel del Roig, amb les seves adaptacions d’èxits contemporanis al català, protagonitzaran la primera jornada de concerts el 28 d’agost a la plaça de la Vila. El mateix dia, a la rambla Nostra Senyora, actuarà l’orquestra Júnior.

L’endemà, dia 29, la rambla Sant Francesc acollirà dos concerts de fusió, a càrrec del septet femení Roba Estesa i del grup Doctor Prats. L’orquestra Coktel oferirà un concert al parc del Tívoli i Dj Hurtu amenitzarà l’empalmada a la zona esportiva.

El 30 d’agost, a part del típic ball de Gralles a la plaça de la Vila, pujaran a l’escenari de la rambla Sant Francesc Els Catarres, que acaben de publicar Tots els meus principis, i la Fundacion Tony Manero, que farà vibrar el públic amb els grans clàssics de la música disco.

Guille Milkyway tornarà per segon any consecutiu a la festa major. En aquesta ocasió ho farà  amb La Casa Azul i els seus temes d’electropop. Serà el 31 d’agost a la rambla de Sant Francesc, on a continuació actuarà la banda The Excitment amb una barreja de soul i rhythm & blues. El mateix 31, al Palau Baltà, serà el torn del grup de folk-punk Ebri Knight, i el dj Jordi Rivas.

L’1 de setembre la famosa banda d’ska Dr Calypso agafarà tot el protagonisme amb un concert que s’emmarca en la seva gira de comiat després de 30 anys dalt dels escenaris. Serà al pàrquing del carrer Ferran, on la festa seguirà amb Els 4 magnífics. A la rambla de Sant Francesc hi haurà una nit de tributs amb Play de Game i Please, que interpretaran temes de Queen i U2 respectivament. I A la zona esportiva tindrà lloc la Festa 40 Principals.

El 2 de setembre, el grup penedesenc Miaú actuarà a la plaça Sant Joan, mentre que al Palau Baltà acollirà una nit d’havaneres amb els grups Xaloc i Son de l’Havana. L’orquestra Cimarron serà l’encarregada de clausurar sis dies de festa a la rambla Sant Francesc.

Completaran la programació  musical els dos concerts-vermuts dels dies 1 i 2 de setembre, a càrrec dels Ministrers del Sabre i els Cosins del Sac, així com un concert de reggae per a xics, que tindrà lloc el 2 de setembre a la tarda al Parc del Tívoli.

L’oferta musical, però, no s’acaba aquí. I és que, segons van anunciar els administradors, a principis de juliol, agafant el relleu dels seus predecessors, presentaran el cartell del festival Gloriós.

FER UN COMENTARI