Edificis públics

0
136

Res d’inversions; res a dir; res de res per part de l’equip de govern (PDeCAT-ERC), a dos significatius edificis públics: Can Guineu i Can Ferrer del Mas. Emblemàtics, històrics i summament importants i interessants pel lloc que ocupen.

Can Guineu, centre vila, casc urbà, idoni comercialment per la vila. Can Ferrer del Mas, més conegut pel veïnat com a “Castell dels Moros”, lloc per espai-servei públic i que connectaria, donaria vida als Habitatges Vilarnau.

D’interès, perspectives, iniciatives, il·lusió, no en té l’Ajuntament sadurninenc per satisfer i millorar la imatge de Sant Sadurní. Escoltar, dialogar, atraure projectes, informació, detalls, és el que li manca a aquest govern municipal, que l’únic que li preocupa és el procés.

Sr. Ribas, Sra. Rosell; vostès se’n recorden de la reforma de la façana de Can Ferrer del Mas, que va costar uns 300.000 euros. Tot això està ara trinxat. La compra per part de l’Ajuntament de la casa pairal Can Guineu per 300.000 euros. Si no la rehabiliten els caurà a trossos.

Que vull dir amb tot això? Aquestes quantitats estaven pressupostades. Ara, doncs, tocaria tirar del superàvit i demanar a Generalitat i Diputació subvencions, ajudes, crèdits, a fi de “dignificar i restaurar” aquests dos edificis públics.

Francesc Carafí Quintana
Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI