El CE Vendrell guanya el derbi i surt de la zona de descens

0
829

Veure-ho per creure-ho. Després de passar tota la lliga enfonsat en posicions de descens, a voltes amb bon joc però quasi mai amb bons resultats, tot ha estat canviar l’entrenador i el CE Vendrell ha començat a encadenar victòries una darrere l’altre i en tan sols tres jornades ja ha sortit del pou que porta a l’OK Plata. Efectivament, Josep Lluís Delriu compta els partits dirigint l’equip vendrellenc per victòries: Caldes, Sant Cugat i el passat cap de setmana el CP Calafell Tot l’Any, el derbi comarcal. Nou punts consecutius que l’han situat quart per la cua, una posició inèdita en aquesta temporada 2018/19, per bé que la part baixa està tan ajustada que res hi ha decidit.

Els vendrellencs es van imposar als calafellencs per 4-2, en un matx molt igualat que no es va resoldre fins al final. El Calafell va obrir la llauna tan sols començar el partit, amb gol de falta directa als 18’’, de la mà de Gerard Pujol. Jordi Ferrer també disposaria al 7 d’una falta directa, però no va poder superar Martí Serra.

L’empat d’Emanuel Necchi va arribar als 5’ de la segona part, i 4’ més tard Roger Martí tornava a avançar el Calafell. El CE Vendrell va capgirar el marcador en el darrer tram de la segona part, amb gols de Xavi Crespo (39’) i Pablo Nájera (42 i 49’). Entre el tercer i quart gols vendrellencs, Pujol va tenir ocasió d’empatar de falta directa, però en aquesta ocasió no va entrar la bola, i al darrer minut el CP Calafell va treure el porter i va col·locar cinc jugadors de camp, fet que va permetre a Nájera marcar el quart a 12’’ pel final a porteria buida.