El CP Calafell a l’OK Lliga i el Vilafranca a l’OK Plata despunten

0
1315
Lluís Ferrer (CP Vilafranca) intenta controlar la bola entre dos atacants (foto: Dídac Berlanga).

El CP Calafell Tot l’Any a l’OK Lliga i el Cafès Novell CP Vilafranca a l’OK Lliga Plata van treure magnífics resultats el passat cap de setmana i confirmen la seva bona arrencada en la temporada 2018/19 d’hoquei patins.

El Calafell venç a Voltregà

Els calafellencs, recent ascendits, es van imposar a la sempre complicada pista del Voltregà per 0-1, amb gol a principis de la segona part de Sergi Torné. Aquesta victòria situa els calafellencs a mitja taula, amb deu punts.

El CE Noia Freixenet va perdre 6-1 a la pista del Liceo, i el CE Vendrell no va poder passar de l’empat a dos davant del PHC Sant Cugat en pròpia pista. Jordi Ferré va igualar en dues ocasions els avantatges que havien agafat dels del Vallès i va salvar un punt a manca de tres minuts per acabar el partit. Els vendrellencs tenen ara dos punts i són tercers per la cua, a un punt del Sant Cugat.

Guanya al Barça i és líder

El Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi es va imposar amb claredat per 3-0 al FC Barcelona B dissabte al vespre i li va arrabassar el liderat de l’OK Lliga Plata al Barça, després de tres jornades disputades. L’afecció vilafranquina, que va omplir la Poliesportiva (amb quasi 500 persones), va vibrar amb la tercera victòria consecutiva dels penedesencs, que va fer un joc ràpid, vibrant, i es va saber espolsar la pressió dels forans. Van marcar Lluís Ferrer de penal (2) i Arnau Ribas.

El CP Vilanova va guanyar per 2-3 a la pista de l’Arenys de Munt. Tots els gols van arribar en el tram final del partit. Erik Gual (autor de dos gols) va desequilibrar el marcador a menys de dos minuts pel final.