El CP Calafell es queda a les portes de jugar la Copa

0
976
El Vendrell, defensant una falta perillosa a la frontal de l’àrea.

Somni frustrat del CP Calafell Tot l’Any en l’any del seu retorn a l’OK Lliga d’hoquei patins. El goal avarage desfavorable amb el CP Voltregà ha fet que els baixpenedesencs es quedessin fora de la Copa del Rei de 2019, que es disputarà a Reus. En el partit determinant de la quinzena jornada de lliga, la de l’equador de la competició, que defineix els vuit que jugaran la Copa (els vuit primers), els calafellencs van fer els deures i van aconseguir la seva cinquena victòria a la lliga, 4-3 davant el complicat Igualada. Però necessitava que, de retruc, els de Sant Hipòlit ensopeguessin davant del Reus, que és tercer. Era plausible que passés, però va guanyar 2-1 i sumen, com el CP Calafell, 18 punts, però amb una diferència de gols desfavorable de 8 (35 marcats, 43 encaixats), mentre que els baixpenedesencs la tenen de -15 (41 versus 56).

La bona notícia de la jornada és que els tres equips penedesencs que juguen la màxima competició estatal van guanyar. I això és difícil que torni a succeir. El CE Vendrell va obtenir la segona victòria de la temporada, 3-1 davant del Lleida, i segueix en zona de descens però a només un punt de sortir-ne. Un gran Gerard Camps sota els pals va evitar arribar al descans amb el marcador en contra. La segona part  va ser d’infart fins que al darrer minut els vendrellencs van sentenciar.

El CE Noia Freixenet va vèncer clarament el cuer de la classificació, el Girona, per 7-2, i tanca la primera volta de la lliga amb una brillant cinquena posició.

En l’OK lliga femenina, el CP Vilanova ha començat l’any amb victòria, 4-1 davant del CP Las Rozas, i s’allunya una mica de la zona baixa de la classificació. I en l’OK Lliga Plata, una de freda i una de calenta: el CP Vilanova va guanyar 4-3 al Barça i escala fins a la cinquena posició, mentre que el Cafès Novell CP Vilafranca va perdre 5-2 a Taradell i s’enfonsa una mica més en la classificació; és quart per la cua.