El CP Vilafranca s’endú el derbi a les Casernes

0
1362
Partit entre el CP Vilanova i el CP Vilafranca (foto: Raimon Mascaró).

El Cafès novell CP Vilafranca Capital del Vi es va imposar dissabte en el derbi penedesenc de l’OK Lliga Plata d’hoquei patins per 0-2 davant del CP Vilanova, al pavelló de les Casernes. Era tot just la segona jornada de la lliga i els de l’Alt Penedès són colíders, juntament amb el Barça (proper rival vilafranquí) B i el Palafrugell.

El partit va començar travat, però de mica en mica van anar arribant les ocasions pels dos equips, sempre aturades pels porters Pol Ferrer i David Arellano. Fins que a manca de 48’’ per la mitja part, un xut del capità Lluís Ferrer es va colar a la porteria local. Va ser un gol psicològic, que va animar els del Garraf a atacar amb més intensitat a la segona part, amb un ritme alt de joc però sense encert final. En l’últim minut, el tècnic vilanoví va jugar amb fer cinc jugadors de camp, sense el porter, acció que va aprofitar Arnau Ribas per fer el segon gol dels de Vilafranca.

A l’OK Lliga, el CE Noia Freixenet va derrotar l’Alcobendas (rival directe a la classificació) per 7-2 i se situa en setena posició. A la mitja part, els de Sant Sadurní perdien per 1-2, però van ser capaços de capgirar el marcador i golejar els madrilenys, amb gols d’Humberto Mendes (2), Sergi Llorca (2), Aleix Esteller, Sergi Aragonès i Marc Grau.

En canvi, els dos equips baix penedesencs van perdre els respectius partits, el CP Calafell Tot l’Any per l’1-6 davant del FC Barcelona, i un enfonsat CE Vendrell per 1-3 davant del CH Caldes.

I en l’OK Lliga femenina, el CP Vilanova va guanyar el seu primer partit de la lliga per un clar 7-1 davant l’Alcorcon. Són els tres primers punts que obtenen les vilanovines. La golejadora Paola Pascual va ser l’heroïna del partit amb sis dianes i és ja la pitxitxi de la lliga amb nou gols.