El CP Vilafranca surt del pou

0
1226

El Cafès Novell CP Vilafranca es va retrobar dissabte amb la victòria i ho va fer a més en una les pistes més complicades de l’OK Lliga Plata, ja que el CH Palafrugell era el tercer classificat, ocupava posicions d’ascens, i a més els penedesencs no guanyaven des del 24 de novembre, a la pista del CHP Sant Feliu. Ha estat una llarga travessia en el desert de sis derrotes consecutives, que l’han portat d’aspirar a pujar a l’OK Lliga a mirar de reüll les posicions de descens. Els homes de Francesc Bargalló confien que aquesta victòria de prestigi trenqui amb la dinàmica negativa que arrossegaven.

A la pista empordanesa, els vilafranquins van sorprendre en vèncer de manera contundent, 3-7, en un partit que van dominar de cap a cap, desplegant un gran joc ofensiu i amb bon control en la defensa. Al descans ja dominava 1-3, havent pogut marcar els rivals únicament de penal. A la represa, de seguida en faria dos més que sentenciarien el matx. Els golejadors del Patí van ser Lluís Ferrer (3), Gabriel Villares (2), Xavi Aragonès i Arnau Ribas.

El CP Vilanova “només” va poder empatar a quatre dissabte amb el Lleidanet Alpicat i va desaprofitar l’ocasió per classificar-se per disputar la Copa de la Princesa, que jugaran els quatre millors equips a l’equador de la lliga. En cas d’haver guanyat, la derrota del Palafrugell l’hauria catapultat al quart lloc. Però no va poder ser. El partit va ser molt igualat, amb alternances en el marcador, que els de la terra ferma van empatar a tan sols 3’ del final. Pels del Garraf van marcar Gerard Vergès, Elik Gual, Nacho Garrido i David Aguilar. Ara el Vilanova té a tan sols un punt la posició d’ascens.

A l’OK Lliga, només el CE Noia Freixenet es va endur els tres punts en la 18a jornada, en vèncer el CH Lloret per 7-2 i ratificar-se així en la quarta plaça, en posicions de Copa d’Europa. El CP Calafell Tot l’Any va caure 0-6 amb el Reus i el CE Vendrell va encaixar un 2-5 davant del Liceo i és ara penúltim.