El mercat municipal

0
202

A Sant Sadurní d’Anoia ja hi ha suficients aspectes que no funcionen, i hi cal afegir el mercat municipal. M’agradaria, Sra. Rosell, nova regidora de Promoció Econòmica, Turisme i també de Mercats, que comencés l’any 2018 amb nous aires i amb una nova imatge. És pobre, apagat, descompensat… Dos dies a la setmana (dijous i dissabte). Havia estat un dia a la setmana. Potser s’encavalca amb el d’alguns pobles de l’Alt Penedès.

Senyora regidora, no s’ho prengui malament, vull que s’ho agafi com una crítica constructiva. Sense presses, però amb voluntat de canvi i renovació, entomi aquesta nova etapa que se li presenta com una fita a aconseguir. El mercat municipal ha de tenir un altre rol.
Les queixes i el descontentament últimament es fan palesos en el veïnat i en la gent dels barris del nucli urbà. La culpa mai la vol tenir ningú. Jo la faria recaure en el govern municipal, no fa bé la feina. No sap gestionar quines són les prioritats que calen en cada moment. I tampoc escolta les propostes de l’oposició.

Sant Sadurní ha de tenir el seu “senyor mercat municipal”. Els i les sadurninenques volem passejar per un mercat autèntic, que tingui de tot. No volem veure buits per la manca de parades i paradistes.

Francesc Carafí Quintana
Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI