Empresa

La Granja, rep el premi al Creixement Empresarial en Innovació

L'empresa penedesenca La Granja ha rebut, de la mà de la consellera d'Agricultura, Ramaderia Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, el premi al Creixement Empresarial en Innovació per...

Freixenet llança el seu primer Prosecco al mercat espanyol

Freixenet ha anunciat avui el llançament al mercat espanyol de Freixenet Prosecco. L'entrada de l'empresa en aquest sector de ràpid creixement és una resposta a...

El Col·legi d’Enginyers de Vilanova ofereix formació per a autònoms

El Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú - Alt Penedès/Garraf (CETIVG) duu a terme per segon any consecutiu el programa “Consolida’t”...

Una start up amb base a Neàpolis desenvolupa un robot ramader

Fa un any i mig que l'star up Faromatics, amb dos socis belgues, dos d'alemanys i un de català, es van establir al Neàpolis....

SIA Biosca presenta Elements, un showroom d’alt nivell

L’empresa vilafranquina SIA Biosca ha inaugurat, a les seves instal·lacions del carrer Cubelles, Elements, un showroom de més de 1.200 m2 dedicats a exposar...

Màxim guardó per al Marrugat Brut Nature Millérsime, de Pinord

El cava Marrugat Brut Nature Millérsime 2011 de Bodegues Pinord (Vilafranca) ha guanyat el màxim guardó de la 48a edició del prestigiós International Wine...

Torres presenta el seu brandi més exclusiu

“Reserva del Mamut és una joia del mestratge de la destil·lació i del temps”. Així defineix Miquel Torres, cinquena generació de la família Torres,...

L’espot nadalenc de Freixenet recupera la tradició del brindis

L’actor argentí Ricardo Darín i l’actriu espanyola Michelle Jenner van presentar dimarts al vespre al Palacete de los Duques de Pastrana de Madrid l’espot...

Cevipe presenta una innovadora gamma de productes

Cevipe ha presentat aquest dijous una innovadora gamma de productes que té per objectiu arribar a nous mercats. Es tracta de Muscat de Nadal,...

Cellers Torres experimenta amb varietats ancestrals de gran interès enològic

Forcada, pirene, gonfaus, moneu i querol. Així s’han batejat les varietats de raïm desconegudes que la família Torres ha recuperat de l’oblit. Desconegudes per...