Un incendi va cremar dissabte al vespre el pati de la nau industrial Palets Penedès, situada al carrer Molí d’en Vinyals, al municipi de Sant Pere de Riudebitlles. Les flames van cremar 1.500 palets del pati exterior de l’empresa, de 1.000m2.

A conseqüència del material cremat, palets de fusta, el foc es va propagar fàcilment i es va activar un gran desplegament. En total, una vintena de dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat van participar en les tasques d’extinció evitant que les flames arribessin a la nau industrial. L’incendi va afectar tres façanes de naus del costat.

Bombers de la Generalitat van rebre l’avís passat les set de la tarda i el foc es va donar per extingit cap a les 9 del vespre. En el moment de l’incendi la nau estava tancada i no hi havia cap treballador en el seu interior. Afortunadament, no es va haver de lamentar cap ferit.

Bombers de la Generalitat estan investigant les causes de l’incendi.

Petit incendi en un pis de Sant Martí Sarroca
També diumenge al vespre es va originar un segon incendi, en aquest cas en un pis del carrer Ferran Muñoz de Sant Martí Sarroca. L’incendi va cremar la rentadora i la nevera de l’habitatge. Dues persones van ser ateses per inhalació de fum. Es tracta d’un home de 40 anys, que va ser donat d’alta al mateix moment, i d’una dona de 36 anys, que va ser evacuada a l’hospital En l’incendi hi van participar cinc dotacions dels bombers.

FER UN COMENTARI