El FC Vilafranca colpeja primer

0
3281
El FC Vilafranca ha guanyat el primer partit de la primera eliminatòria d’ascens a Segona B, en imposar-se aquesta tarda a l’Adarve madrileny per 2-1 en partit disputat en un Camp Municipal de Vilafranca ple a vessar. Efectivament, l’afecció ha respost com calia en una ocasió tan especial i l’equip, que les ha passat magres, ha sabut recompensar la graderia amb una victòria in extremis, a l’últim minut del partit. La tornada serà aquest proper diumenge a les 6 de la tarda al camp de futbol Vicente del Bosque, de Madrid.
El degà penedesenc ha jugat un partit molt seriós, ha sabut patir i s’endú una renda d’un gol de cara al partit de tornada. L’Adarve ha sorprès tothom amb una primera part en què ha pressionat molt i molt el Vilafranca. Ha marcat un gol però en podia haver marcat més i sentenciar l’eliminatòria. A la segona part, l’entrada d’Òscar ha ajudat a desplegar-se millor l’equip, que ha empatat gràcies a Josu, a qui l’àrbitre li ha anul·lat dos gols (un en cada temps). Quan tot semblava que el partit acabaria en empat, una falta a la frontal de l’àrea al darrer minut de partit l’ha picat Víctor Oribe, ha anat al pal i el refús l’ha aprofitat a porta buida el central Fontanils per marcar i desfermar l’eufòria de jugadors i afecció. La invasió de camp en acabar el partit, un segons després estava més que justificada.