Ginesta recapta fons per dotar l’Hospital Comarcal d’un ecògraf específic per a pacients amb càncer de mama

0
1202
L'ecògraf es lliurarà a la Unitat de Patologia Mamària de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès.

L’Associació Ginesta està duent a terme una campanya de recaptació de fons per comprar un ecògraf per a la Unitat de Patologia Mamària de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Es tracta, segons explica la presidenta de l’entitat, Mònica Castillo, d’un ecògraf específic que permet garantir la correcta col·locació de catèters PIC, un dispositiu que evita possibles efectes secundaris als pacients que precisen quimioteràpia intravenosa durant molt de temps com és el cas de les dones que pateixen càncer de pit. Segons Castillo, disposar d’aquest nou recurs evitarà els desplaçaments a l’Hospital Universitari de Bellvitge, on fins ara es derivaven els pacients que necessiten aquest dispositiu.

Per a la captació de fons l’artista local Josep Miquel Resina ha cedit una de les seves obres “Lluitadora de la vida”, que se sortejarà entre les persones que n’hagin adquirit participacions.

Ginesta ha recaptat de moment el 75% del valor de l’ecògraf, que té un cost de 7.000 euros. La campanya clourà el 18 de febrer coincidint amb l’acte del 19è aniversari de l’entitat, que se celebrarà al Casino de Vilafranca a partir de les 6 de la tarda.

FER UN COMENTARI