Gossos i gats busquen una llar els mesos de més fred

0
369

Coincidint amb les festes de Nadal, el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) de la Mancomunitat Penedès Garraf ha activat una campanya per buscar cases d’acollida durant els mesos de més fred per a aquells animals que necessiten un espai més adequat a les seves circumstàncies.

El centre ha seleccionat un seguit d’animals que, bé per la seva edat o per les seves característiques (malalties cròniques, constitució delicada), necessiten gaudir de les comoditats i del confort que només una llar pot oferir. D’aquesta manera s’aconsegueix que aquests gossos i gats recuperin la sociabilització que suposa estar en família i, sobretot, que puguin gaudir d’un temps de restabliment i de millora de les seves condicions corporals, especialment d’aquelles que es veuen més afectades pel fred de l’hivern.

L’acollida té una durada mínima d’un mes, per garantir una bona adaptació de l’animal, i es pot allargar mentre durin els mesos de fred. Les persones interessades a participar en la campanya es poden posar en contacte amb el CAAD a través del telèfon 988 173 350.

FER UN COMENTARI