La Granada instal·larà càmeres de videovigilància per fer front a l’onada de robatoris

0
910

Fa temps que els veïns de la Granada es queixen de l’escalada de fets delictius ocasionats per una família conflictiva del poble, a qui se li atribueixen, entre altres, furts, amenaces, intents d’agressió i circulació temerària. Per si no fos poc, en els darrers mesos el municipi ha patit una onada de robatoris provocats per grups de l’est que ha fet incrementar, encara més, la sensació d’inseguretat.

Per tal de fer-hi front, l’Ajuntament de la Granada ha decidit instal·lar càmeres de videovigilància en punts estratègics de la via pública, com per exemple als accessos de la població. Les càmeres, que estaran plenament operatives a partir del mes d’abril, “enregistraran les 24 hores del dia” ha explicat l’alcalde Diego Díaz, que espera que la seva instal·lació tingui un efecte de dissuasió.

Reurbanització del carrer de l’Estació
El cost de la compra i instal·lació de les càmeres és de 30.000 euros i es va aprovar en el marc dels pressupostos del 2018, que ascendeixen a 2.050.335 euros i contemplen com a principal inversió la reurbanització del carrer de l’Estació. L’actuació, que compta amb una partida de 144.000 euros, consistirà a renovar el carrer des de la plaça de la Font fins a la Cooperativa i suposarà també la creació de la plaça de l’Ajuntament aprofitant l’actual pati del consistori.

FER UN COMENTARI