Gratitud

0
164

El mes de maig sempre ha estat particular per mi. Vaig néixer el primer dia de maig i en mes de maig vaig obtenir la confiança tres vegades consecutives per part dels meus conciutadans com a cap de llista d’ERC. És un mes que em porta a sentir la gratitud com una experiència existencial profunda.

Gratitud per Joan Melià i la seva dona Pepi, que em van fer conèixer ERC Cunit. En Joan em va fer de pare polític i em va portar de la mà fins a ser el seu relleu a ERC Cunit. Malauradament, en el moment en què finalment ERC tornava a tenir un regidor, ens va deixar.

Gratitud per Carles Adan, que durant anys em va acompanyar com a president de la Secció Local. Ho va fer com un germà, demostrant una intel·ligència i uns valors molt difícils de trobar. Amb ell vam consolidar el nostre projecte polític.

Gratitud immensa cap a totes les companyes i companys que he tingut i tinc. De tots he après; a tots dec la seva sincera col·laboració, afecte i respecte. Mai he hagut de preocupar-me pel famós dit que assenyala que “els adversaris els tens fora i els enemics en casa”. Tots han estat un exemple d’anteposar el projecte comú als legítims interessos i aspiracions personals.

Gratitud a totes les persones que han estat i continuen estant al meu costat, començant per la meva dona i els meus fills. I als meus amics, pocs però més valuosos que qualsevol tresor.

Per tot això, maig em sembla el mes perfecte per confirmar que a les eleccions de 2019 jo ja no seré el cap de llista. És l’hora de fer un pas al costat i deixar que un nou lideratge consolidi i millori el projecte polític col·lectiu que representem. Hi ha unes persones preparades per prendre el testimoni i portar-lo amb més força cap endavant.

I acabo ple de gratitud per tu, Carme, presidenta de la Secció Local i des del 2 de juny alcaldable per ERC a Cunit. Ha estat anys al meu costat amb humilitat, intel·ligència, paciència, afecte i lleialtat. No trobo millors mans per liderar el nostre partit. Em tindreu sempre al vostre costat.

Ivan Faccia
Cunit

FER UN COMENTARI