Des d’avui i fins al dia 15, entre set de la tarda i dotze de la nit, a la façana de catedral de Berlín es projectarà el mapping Harmonie, un dels projectes més personals de l’artista Sílvia Isach (Sínoca) en el qual fa una reflexió simbòlica del present i el futur desitjat.

Al Berlin Festival of Lights
L’artista de Sant Pere de Riudebitlles ha estat escollida per participar en la tretzena edició del Berlin Festival of Lights 2017, un dels més importants i populars en l’àmbit mundial.

Durant deu dies, les nits de la capital alemanya es transformaran en un espectacle de llum i art. Les façanes dels principals edificis històrics o d’interès acolliran instal·lacions de llum d’artistes arribats d’arreu del món. Tots ells han creat obres a partir del lema “Creating Tomorrow”.

Música de Roger Subirana
Amb la seva proposta, Isach fa aparèixer màquines que simbolitzen el poder opressor i que desapareixen en pro d’un futur més humà i pacífic en el qual predomina el llenguatge i el coneixement, els avenços científics que permeten pal·liar les principals malalties, un futur sostenible on conviuen natura i tecnologia. A més, el mapping s’acompanya de música composta expressament pel músic vilafranquí Roger Subirana.

El vídeo mapping de Sílvia Isach està inclòs als premis que atorgarà el Festival entre tots els participants. Justament, l’any 2015 ja va guanyar el segon premi en aquest mateix certamen. Al llarg de la seva trajectòria, Isach ha obtingut diversos reconeixements, com la Menció Especial del Jurat del Barcelona VisualSound 2014 o el primer premi de la Battle VJ del Festival Novela de Toulouse.

FER UN COMENTARI