Jaume Esteve deixa la presidència del CE Noia després de 12 anys al càrrec

0
636

Jaume Esteve ha deixat la presidència de l’Ateneu Agrícola i del CE Noia després de 12 anys al càrrec. Divendres es va oficialitzar el relleu en una assemblea extraordinària de socis que va comptar amb la presència d’unes 70 persones. Esteve cedeix el testimoni a una Junta Gestora formada per 17 persones que estarà encapçalada per Ferran Andreu i que comptarà amb Jep Bargalló i Jordi Montserrat a les vicepresidències de l’Ateneu Agrícola i del CE Noia respectivament.

Durant l’acte, Ferran Andreu va agrair al president sortint l’enorme dedicació i esforços realitzats durant tota aquesta dilatada etapa i va presentar la nova organització de la Junta, que s’estructurarà en sis àrees (esportiva, econòmica, social, compliment legal, comunicació i instal·lacions).

La nova Junta es mantindrà al capdavant d’ambdues entitats fins a l’estiu del 2018, quan se celebri la propera assemblea ordinària de socis. En aquest període s’ha fixat com a objectius desenvolupar un projecte que posi les bases per a la recuperació, modernització i dinamització social d’ambdues entitats i afrontar alguns dels grans reptes que hi ha sobre la taula com són la viabilitat econòmica i financera o la remodelació de les instal·lacions. En aquest sentit, a la reunió es va avançar la decisió de suspendre l’aplicació de derrames i l’augment de la quota de soci i que s’exploraran altres vies per fer front al deute d’aquesta temporada. Una altre de les qüestions que es volen entomar en breu és la situació de l’arrendament del bar de l’Ateneu.

FER UN COMENTARI