PLA BÒBILA Estació, 33. La Granada

De dilluns a diumenge de 7.30 a 00.30 h

Cuina mediterrània, tapes i menjar per emportar

93 131 25 00

C facebook.com/LaBobilaFood

No deixa de ser sorprenent comprovar com amb emprenedoria i il·lusió es poden crear projectes nous. Aquest és el cas de La Bòbila, el nom amb el qual ha estat batejat el local del casal de La Granada i que només dos mesos després d’haver obert ha aconseguit tornar a esdevenir el centre de referència del poble i punt de trobada dels veïns i veïnes; a més d’un espai gastronòmic de qualitat obert els set dies de la setmana.

L’impulsor del projecte és l’empresari local Josep Eveli Boix. Soci des de petit de l’entitat granadenca, i veient com en els darrers anys el casal anava decaient fins a acabar tancant, decideix impulsar el projecte de La Bòbila “amb la intenció de recuperar el local de tota la vida, un lloc on tothom, des dels més joves fins als més grans, s’hi poguessin trobar i sentir-s’hi a gust”, explica. Aquesta empenta i il·lusió per recuperar un espai emblemàtic pel poble, sumat a la seva visió i experiència empresarial han desembocat en un restaurant amb valor afegit: és el cafè de sempre, és el punt de trobada dels joves del poble, és a la vegada un restaurant de cuina de qualitat que compta també amb un servei de menjar per emportar-se.

Després d’una reforma integral , emprant els tres materials nobles: fusta, ferro i pedra i optant també pels materials reciclats com la fusta de palets, les caixes de fruita reutilitzades o les gàbies plenes d’àrid reciclat de residus de la construcció com a elements decoratius s’ha aconseguit un local modern, un espai diàfan, acollidor, lluminós i agradable que compta també amb una terrassa adjacent amb una barra, i on es preveu construir us espai chill out i una barbacoa. A més, cada dijous en aquesta terrassa s’hi programen concerts en directe i, en el cas que el temps no ho permeti, es fan a dins, en un espai que normalment l’ocupen taules però que està preparat per esdevenir un petit escenari quan s’escaigui.

Menús diaris i menjar per emportar-se

Quant a la proposta gastronòmica, La Bòbila ofereix cuina mediterrània, de quilòmetre 0 i de qualitat. Es cuina els set dies de la setmana, matí, migdia i nit. Per aconseguir-ho es compta amb un equip de sis persones amb una llarga experiència en restauració, encapçalat per un xef de solvència contrastada que cada dia, juntament amb el seu equip, prepara un menú de migdia (11,50 euros, iva inclòs) i un de cap de setmana (16 euros, iva inclòs). Completa l’oferta gastronòmica una carta amb tota mena plats de brasa, tapes de tota mena, hamburgueses que combinen diferents textures i també entrepans calents de tot tipus. L’oferta de La Bòbila es completa amb una quinzena de plats diaris per emportar-se.

FER UN COMENTARI