La Jove es retroba amb la torre de 6, però no amb el pilar de 5

0
398

La Jove de Vilafranca va intentar sense èxit diumenge a la tarda a Torredembarra el pilar de 5. En canvi, sí que se’n van sortir amb l’altre gran repte de la diada de Sant Joan, la torre de 6, que van completar. Feia vuit mesos que no descarregaven la torre de 6, que sí havien carregat per Fires de Maig. La Jove va obrir plaça justament amb la torre de 6, per seguir amb els dos castells de sis amb agulla, de manera que van bastir tres castells de sis de gamma alta. L’ensulsiada va arribar amb l’espadat de 5 final, en què es van quedar a les portes de coronar-lo. Van acabar amb el pilar de 4.

La Colla Castellera de la Bisbal, per la seva part, va acabar amb dos castells, en una diada amb molts intents desmuntats: un de 5 de 6, construcció que van completar a la segona temptativa, i dos de 4 de 6 amb agulla. La torre de 6 va ser el seu millor castell. Els Bous van acabar amb espadats de 4.

Els Nois de la Torre van bastir els 5 de 7, 3 de 7 amb agulla, 4 de 7 amb agulla i dos pilars de 5, i els Castellers d’Altafulla el 3 de 7 i castells de sis.

FER UN COMENTARI