La torre de 9 al Pla de la Seu, el 5 de 9 a Mataró i el 3 de 10 a Vilanova

0
551

Els Castellers de Vilafranca, que han començat la temporada menys revolucionats que en anys anteriors, ja tenen traçat el pla per arribar a primers d’agost amb tots els deures fets i amb la dinàmica positiva per encarar Sant Fèlix amb plenes condicions. Castells “nets” a banda, el calendari amb què treballen els vilafranquins passa per portar a plaça el primer gamma extra de 2018 al Pla de la Seu de Tarragona, el 7 de juliol. Seria la torre de 9, tot un clàssic. També assagen amb ganes de tirar aquest mes de juliol el 5 de 9, i si no el tenen a punt per Tarragona, serà per Mataró (22 de juliol). I per culminar el mes, a Vilanova hi tornarien a portar, per tercer any consecutiu, el 3 de 10.

Entremig de tot això hi haurà un cap de setmana de tres dies al País Basc, on volen portar el 3 de 9 amb folre, concretament a la platja de la Conxa de Sant Sebastià, el segon cap de setmana de juliol. Seria una sortida que substituiria l’habitual d’Altafulla, que esperen recuperar l’any que ve. I abans, aquest dissabte, actuaran a Lloret, la vila nadiua del cap de colla dels verds, Toni Bach, on esperen també dur el 3 de 9.

Zoo, a Vilafranca
D’altra banda, els de Cal Figarot han presentat la samarreta del 70è aniversari (en blanc o negre, versió home o dona -sense mànigues) i ha donat a conèixer que el grup que actuarà a la rambla de Sant Francesc el 13 d’octubre a la nit per celebrar l’efemèride serà el valencià Zoo, com a cloenda de tota una tarda amb inflables, xocolatada infantil i un concert infantil. A més, la colla ha aconseguit el patrocini de Cal Berger, que en endavant servirà els seus vermuts Bandarra als vermuts que ofereixi la colla.

FER UN COMENTARI