L’Ajuntament de la Bisbal condemna l’atac amb perdigonades a una casa on onejava una estelada

0
440
L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha condemnat “enèrgicament” l’atac amb perdigonades que ha rebut els últims dies un habitatge del nucli històric del municipi. En un comunicat, el consistori rebutja els fets i defensa que la vila és “inclusiva i respectuosa”. “No volem per al nostre poble, ni per a cap altre del món, cap mena d’abús ni atac, i estem en contra de qualsevol tipus de violència, amenaça, pressió o coacció”, apunta l’alcaldessa Agnès Ferré a través del text difós aquest dimecres.
Al mateix temps, l’Ajuntament fa una crida a la ciutadania per a què aporti informació que permeti identificar l’autor de les perdigonades. De moment, ningú ha presentat denúncia als Mossos d’Esquadra.
Es dona la circumstància que la casa diana de les perdigonades té una estelada i un llaç groc penjant del balcó. L’alcaldessa ha apuntat, però, que associar els trets als elements exposats a l’habitatge “és només una suposició”, i ha recordat que a la Bisbal “gairebé dos de cada tres cases tenen una estelada, senyera, llaços grocs o pancartes a favor de la independència”.

FER UN COMENTARI