L’Ajuntament de Sant Sadurní retira la pancarta que reclama la llibertat dels presos polítics per ordre de la Junta Electoral

0
357

L’Ajuntament de Sant Sadurní s’ha vist obligat a retirar la pancarta que reclama la llibertat dels presos polítics del balcó de la casa consistorial després d’haver rebut una notificació de la Junta Electoral, que demana que es treguin dels edificis públics tots els símbols que puguin identificar-se amb alguna de les candidatures que concorren al 21-D.

L’alcalde Josep Maria Ribas (ERC) ha lamentat la decisió presa per la Junta Electoral a instàncies del bloc del 155. “És una decisió presa amb l’argument de garantir la igualtat entre formacions polítiques, quan en realitat  en aquests comicis no hi ha igualtat pel fet d’haver-hi candidats a l’exili i d’altres que no poden fer campanya perquè estan presos”.

Ribas també ha recordat que la pancarta es va penjar amb el vistiplau d’una àmplia majoria dels regidors que formen el ple i que no ha estat finançada amb diners públics. De fet, ha estat patrocinada per la secció local de l’ANC, qui, un dia després de ser retirada de l’Ajuntament, ha decidit tornar-la a penjar en un edifici privat a la mateixa plaça de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI