Les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf tornaran a participar en la tercera edició de Benvinguts a Pagès, que se celebrarà el cap de setmana del 9 i 10 de juny arreu del país.

Un any més, una àmplia representació de l’activitat agrícola, ramadera i pesquera del territori obrirà les seves portes per ensenyar de manera didàctica i totalment gratuïta els processos d’elaboració dels productes en aquesta gran festa del món rural que ja s’ha fet un lloc en l’agenda de famílies i foodies.

El visitant tindrà l’oportunitat de redescobrir el món de la pagesia, trepitjar el territori, conèixer l’origen dels productes alimentaris que consumim, tastar les elaboracions i omplir el rebost de productes de proximitat.

En les dues anteriors edicions, unes 30.000 persones han pres part d’aquesta iniciativa, que es complementa amb la participació d’allotjaments, restaurants i una àmplia oferta d’activitats paral·leles com poden ser tallers de cuina, fires gastronòmiques, rutes, visites guiades, concursos o debats entre altres.

Les explotacions agrícoles, allotjaments i restaurants que hi vulguin formar part es poden inscriure fins al 21 de març a la web benvingutsapages.cat.

FER UN COMENTARI