L’antic complex de Vila Lauren, ubicat al polígon de la masia d’en Barreres, reobrirà portes avui divendres de la mà de l’empresa Brosnann Creaciones S.L. i amb el nom comercial de Garraf Cinemes.

L’anunci arriba després de mesos de treball i llargues gestions. En concret, els esforços s’han centrat a digitalitzar les sales d’exhibició i en posar al dia l’edifici per poder acollir a milers d’espectadors.

L’empresa ha anunciat que de moment obrirà entre sis i vuit de les dotze sales d’exhibició. El centre no podrà oferir serveis de restauració, però sí que es vendran begudes i crispetes. Malgrat tot, s’estan mantenint negociacions per obrir aquest tipus d’establiments en les properes setmanes, així com també la resta de sales.

Amb aquesta reobertura, la ciutat de Vilanova i la comarca del Garraf podrà tornar a gaudir de les millors estrenes de cinema en aquest complex multisales, que romania tancat des de juliol del 2015. El seu tancament, junt amb el dels cinemes Bosc uns mesos després, van deixar Vilanova orfe d’una de les principals activitats d’oci familiar a la zona. Durant aquests dos anys el setè art s’ha vist limitat a les projeccions de cap de setmana al Círcol Catòlic i als films que es projecten entre setmana al Teatre Principal, en aquest cas cinema d’autor.

Pepsi com a partner
Per a la gestió del complex l’empresa Brosnann Creaciones S.L. disposa d’un contracte d’arrendament que, amb el suport de Pepsi com a partner, ja fa dies que ha començat a generar una renovada imatge dels cinemes.

Tot i que l’edifici obrirà portes avui divendres, la seva inauguració oficial no es preveu fins més endavant.

FER UN COMENTARI