Dimarts a la nit es van lliurar els Premis Arc 2017, convocats per l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya. Entre els 63 nominats en les disset categories hi havia dos representants penedesencs: L’Auditori municipal i el Teatre Cal Bolet de Vilafranca, que competien en la millor programació de teatre o auditori, i el Festival Vida de Vilanova, que optava a millor cicle de música o festival. Finalment, tots dos es van emportar el guardó.

L’Auditori municipal i el Teatre Cal Bolet competia amb el teatre Kursaal de Manresa, el Teatre-Auditori Atrium de Viladecans i l’Auditori Ateneo de Banyoles, mentre que el Festival Vida ho feia amb el Festival Strenes de Girona, el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona i el Festival Jardins de Pedralbes també de Barcelona.

La gal·la, que va tenir lloc al Mercat de les Flors de Barcelona, la va conduir l’actor Quim Masferrer i van resultar premiats artistes com Love of Lesbian, Maria Arnal i Marcel Bagés, Txarango i Doctor Prats.

FER UN COMENTARI