Lax’n’busto busca cantant per enregistrar nou disc

0
655
Integrants actuals del grup. FOTO: LAX'N'BUSTO

El grup vendrellenc Lax’n’busto tornarà als estudis aquesta tardor per enregistrar noves cançons després de sis anys sense fer-ho. La formació ha enegat un procés de recerca de vocalistes per a convidar-los a participar en el disc i està previst que, de cara la setmana vienent, es faci pública una convocatòria per les xarxes socials per a descobrir i donar l’oportunitat a nous cantants. Tot plegat, després que Salva Racero, que havia estat vocalista des del 2006, deixés el grup. El nou disc es farà amb la producció de Santos Berrocal i Fluren Ferrer i s’enregistrarà i mesclarà entre la Casamurada i Blind Records.

El grup, amb pemi Fortuny al capdavant fins al 2006 i amb Salva Racero fins a finals del 2016, busca un cantant emergent o desconegut.

El 2016, Lax’n’busto va celebrar la gira dels 30 anys i va enregistrar l’actuació final a la Sala Razzmatazz per distribuir-la en DVD. Aquesta va suposar la primera aturada del grup dalkt dels escenaris. L’any passat, la formació va enregistrar una versió de Què boig el món, titulada Crazy World, cantada per l’irlandès Peter M. Smith.

FER UN COMENTARI