Les pistes de tenis

0
182

És l’any 2010 quan les quatre pistes municipals de tenis s’inauguren a Sant Sadurní. Un bon començament, atès que la pràctica d’aquest esport és seguit per bastants aficionats. A més, hi ha el club de tenis local, format per gent experimentada que li dona encara més “brillantor”.

Malauradament i amb el pas del temps, de les quatre pistes, dues s’han malmès per les característiques del terreny. La solució vista pels tècnics de la Regidoria d’Esports és complicada. No s’ha de perdre un espai municipal per causes que res tenen a veure amb la pràctica del tenis.

Actualment, a les dues pistes s’estan impartint classes de tenis per al jovent sadurninenc. S’ha d’aprofitar, doncs, aquest servei, i esbrinar si el club de tenis local encara hi és o bé s’ha dissolt (com es comenta).

D’altra banda, seria positiu –i hauria de ser així– que des de la Regidoria d’Esports es busqués una solució a les dues pistes malmeses. Per exemple, una entesa entre l’Ajuntament i alguna entitat esportiva o algun tipus de concessió per a la pràctica d’algun esport.

No és de rebut, en canvi, que en els pressupostos de 2018 s’inclogui una partida de 35.000 euros per a l’arranjament de les pistes de tenis. Una cosa que no funciona s’ha d’arreglar.

Francesc Carafí Quintana

Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI