L’escola Vedruna Sant Sadurní es classifica per a la final nacional de la First Lego League

0
519

L’escola Vedruna Sant Sadurní s’ha tornat a classificar un any més per la final nacional de la First Lego League que es celebrarà els propers 10 i 11 de Març a la ciutat de Logroño. El treball classificat és un condensador ideat per convertir la humitat de l’aire en aigua i emmagatzemar-la pel seu posterior ús. Així es respon al tema que enguany els organitzadors de la First Lego League havien proposat: Hydrodynamics o l’ús de l’aigua.

La First Lego League és un torneig que es celebra a nivell mundial en què hi participen més de 90 països amb equips de joves de 10 a 16 anys i que consisteix en una competició en tres fronts: un torneig de robòtica amb material de la marca Lego en el que es resolen reptes mecànics i de programació; un projecte científic/tecnològic que els joves desenvolupen, presenten i defensen davant d’un tribunal i una exposició dels valors adquirits gràcies al treball en equip.

L’escola Vedruna hi ha pres part els últims sis anys, amb almenys un premi cada temporada, un dels quals va arribar a qualificar el projecte científic entre els deu millors del món.

FER UN COMENTARI