Més de 600 atletes, a la Triatló Ciutat de Vilanova

0
1170

627 atletes d’arreu del país van participar diumenge a la Triatló Ciutat de Vilanova, dels quals 589 la van acabar. Una prova esportiva combinada i de resistència amb natació, ciclisme i cursa a peu. El guanyador en categoria masculina va ser Arnau Montiel, del Club Natació Minorisa, en completar els tres recorreguts en 53’ 3’’. El van acompanyar al podi Guillem Montiel (CN Minorisa), a tan sols 6’’ del vencedor, i Albert Parreño (Club Natació Montjuïc), a 44’’ del primer.

En categoria femenina la guanyadora va ser Anna Flaquer (Club Natació Montjuïc) amb un temps de 58’ 28’’, per davant de Núria Peix (Club Natació Vic) amb 59’ 45’’ i de Claudia Luna (Club Natació Mataró) amb 1h 1’ 47’’.

La classificació per clubs va fer pujar al podi, en categoria masculina, al CN Montjuïc, el CN Minorisa i CE RayoTeam, i en fèmines, al CN Montjuïc, el CN Sabadell i el Prat Triatló.