El miracle del canvi de la consola per un lot de salses a la Xatonada

0
181

El 4 de març el meu fill participava en l’exhibició de xatonaires infantils de la Xatonada Popular del Vendrell. Tal com estava anunciat, va tenir lloc el sorteig entre els joves xatonaires. S’escolta 109. Mirem i resulta que era el nostre número. El meu fill Joan se li omplen els ulls d’alegria i va tot content a buscar la seva preuada PlayStation 4. En canvi es mostra tot confós quan li donen un lot de salses d’una coneguda marca. No entén res. Tot seguit es fa un segon sorteig, que no estava anunciat prèviament, i l’afortunat s’emporta la consola que el meu fill esperava que li donessin en el primer sorteig. No apareixia enlloc que hi hauria dos sorteigs. El meu fill va passar de l’alegria inicial al desengany quan va veure que la seva il·lusió electrònica marxava amb un altre número que no era pas el seu. Ell s’havia de conformar amb unes salses que no entraven en cap moment dins les seves expectatives. Perquè amb 10 anys aquest món de la cuina encara li queda una mica lluny. Vista la frustració del meu fill i aquest segon sorteig inesperat que va prendre el somni al meu fill, vaig decidir demanar hora per parlar amb el regidor de promoció econòmica Kenneth Martínez. Jo estava expectant a veure què em deia. Tota sorpresa, em va dir tot tranquil que en l’edició de 2019 ja tindrien un detall especial per al meu fill a canvi de l’esperada PlayStation d’enguany. Al meu fill no li queda ara més remei que conformar-se amb el lot de salses que li van donar aquell diumenge en un sorteig improvisat.

Jo només vull avisar la gent que no els passi el mateix. El meu fill no ha acabat de pair aquest canvi d’una cosa que li feia molta il·lusió a un regal que per la seva edat l’ha deixat totalment indiferent i sense cap interès per tornar a participar en aquesta festa.

Núria Llopis
El Vendrell

FER UN COMENTARI