Els Nens dediquen la tripleta de 8 a Emili Miró

0
226

Els Nens del Vendrell van fer diumenge a Terrassa la primera tripleta de castells de vuit postfestamajorenca, en la diada d’homenatge d’Emili Miró. Feia falta, perquè després de Santa Anna, la darrera actuació forta havia estat a la festa major de Llorenç, i tot el que van provar havia quedat en intent desmuntat, des de la torre de vuit amb folre fins al pilar de 6.

Torna la torre de 8 folrada
Els de Pere Rovira van començar la diada amb una torre de 8 amb folre ben dominada. Era el primer pas endavant d’una colla que no la bastia des del 26 de juliol. A partir d’aquí van venir els castells de vuit bàsics, un 3 de 8 que es va deformar durant la descarregada i que van saber treballar amb calma, i un 4 de 8 tranquil, que torna a prendre forma per ser aixecat un pis, segurament per la Fira de Santa Teresa.

Per acabar la diada, els vermells van tornar a mostrar segur el seu pilar de 6. Els Castellers de Terrassa hi van fer la clàssica de vuit i els Xiquets de Reus, el 5, el 4 i el 3 de 8, intent desmuntat de 3 de 9 amb folre i pilar de 6 carregat.

FER UN COMENTARI