Noia i CE Vendrell treuen bones rendes a l’OK Lliga

0
1274
El Noia va jugar diumenge a l'Ateneu (foto: Ivan Gómez).

El CE Noia Freixenet ha estrenat horari hivernal amb una victòria aquest diumenge sobre l’Asturhockey CP per 7-4 i s’ha enfilat fins al cinquè lloc de la classificació i a tan sols una victòria del tercer lloc. Ja la primera meitat ha estat de clar color negre i vermell, amb el conjunt de Pere Varias dominant el joc i gaudint de les millors ocasions en els primers compassos. Als 8 minuts ja guanyava per 2-0 i al descans ho feia per 4-1. Durant tot el partit ha mantingut com a mínim els dos gols d’avantatge. Els golejadors sadurninencs han estat Sergi Llorca (3), Aleix Esteller, Martí Casas, Arnau Xaus i Humberto Mendes. Dissabte tornarà la competició europea a l’Ateneu amb la visita de l’OC Barcelos, en el partit d’anada de la segona ronda de la CERS. El conjunt portuguès ha aconseguit el títol de la competició europea en les dues darreres edicions.

El CE Vendrell ha tret un valuós empat a 6 a la pista del quart classificat, el Lleida, i se situa en el sisè lloc de la classificació de l’OK Lliga. El partit ha estat de gran intensitat, amb alternances i incertesa en el marcador de cap a cap. Al descans s’ha arribat amb un 3 a 4 a favor del Vendrell, però a la represa el Lleida li ha donat la volta al marcador, el Vendrell ha tornat a remuntar però a menys d’un minut li han empatat el partit. Els gols han estat obra de Cristian Rodríguez, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Marc Navarro i Edu Fernández. Dissabte a les 8 del vespre tornarà la competició europea al Pavelló del Club d’Esports Vendrell, amb la visita del Juventude de Viana (Portugal) en el partit d’anada de vuitens de final de la CERS.