El Noia Freixenet guanya al Patí Vilafranca en el gran derbi penedesenc

0
1092

El Noia Freixenet va guanyar diumenge al Cafès Novell Club Patí Vilafranca Capital del Vi en el segon derbi altpenedesenc de la lliga. Aquesta és la tercera victòria que els homes de Pere Vàries aconsegueixen a casa (només havien superat el Reus per 5 a 0 en la cinquena jornada de la competició i a l’Alcoi per 4 a 2 el passat 28 de gener). Aquest tercer triomf a l’Ateneu deixa bones sensacions, i més encara, en assolir-lo durant el duel penedesenc amb més rivalitat de la temporada.

El Patí Vilafranca es va avançar en el marcador ben aviat, amb un llançament creuat de l’exnegre i vermell Àngel Rodríguez. Ràpidament, però, el Noia va reaccionar amb una gran jugada individual de Nil Roca que va situar el marcador 1-1, resultat amb què es va arribar al descans. A la represa, el Noia va consolidar la seva superioritat amb accions clares i jugades ben treballades. Al minut 31 Eloi Albesa va anotar el 2 a 1 de falta directa. La diana va donar ales als de Sant Sadurní. Sergi Aragonès va marcar aprofitant una bola recuperada per Jordi Del Amor i, seguidament, Nil Roca anotava el 4 a 1 definitiu amb un slalom dels seus a 12 minuts pel final.

El Patí Vilafranca va perdre una ocasió en la seva cursa per sortir de les places de descens. A hores d’ara se situa tercer per la cua, amb 17 punts.